GPS sporing på den nemme mådeGPS sporing på den nemme måde...

Hvis du synes det kunne være sjovt at se, hvor du har sejlet, eller ønsker at sikre din båd mod tyveri, kunne en GPS tracker være løsningen.

Hidtil har det dog været en anelse besværligt og dyrt inden GPS trackeren er købt, monteret og sat op til at virke korrekt.

Men start-up firmaet Zenztrack, har sat sig for at gøre gps sporing billigere og nemmere tilgængeligt. Særligt deres batteridrevne gps tracker, som kan holde strøm i flere år, gør det til en leg at komme i gang.

Ved modtagelsen er alt sat op, og det eneste man skal gøre, er at placere GPS trackeren et sted på båden, hvor den sidder en smule gemt, og samtidig kan modtage GPS signaler.

Når gps trackeren er i bevægelse, sender den sin position hvert kvarter, og når den ikke er i bevægelse, melder den ind 2 gange i døgnet.

Af nyttige funktioner er fx muligheden for at opsætte områdealarmer, således at der modtages en sms, hvis gps trackeren forlader et bestemt område.

Deres gps trackere kaldet zenztrackere kan lejes på månedsbasis, og man kan således komme i gang for under 100 kroner om måneden uden at skulle købe en dyr gps tracker til flere tusinde kroner.

Alt er inkluderet i abonnementsløsningen. Zenztrack holder sågar øje med batteristatus, og sender automatisk en ny gps tracker, når den gamle løber tør for batteri.

Du kan læse mere om løsningen her: http://www.zenztrack.dk

Kommentarer og spørgsmål
Ingen kommentarer. Du kan blive den første!
Kaj P.

Hvad synes du om indholdet?

4.00